Friday, June 10, 2011

si muchuk machin yg teman mama buat coklat~


Si muchuk mama Husna Hidayah bt Hj Helan ni la yang sgt rajin meneman,menolong mama bila buat coklat..tlg nangis,tlg pekik kalau mama buat tak reti aje..,sorry la sayang,mama kena teruskan buat,kalau tak nanti keja mama tak siap.mama dah suka full time house wife,sambil tu bisnes sikit2 tlg diri sendiri..duit jajan mama ngan kakak ngan adik...dpt juga jajan sedap2 bila ada order coklat dan kek ...syukur alhamdulillah

3 comments:

  1. comel nye baby husna...eeeee..gram!

    ReplyDelete
  2. aunty miss all of u...bila nak dtg sini

    ReplyDelete
  3. Hahah..kita pun rindu aunty, aisyah n husna...
    tapi segan nak datang, sbb mama takde..
    aunty datanglah rumah kita bwk adeq2 yg comel tuh...=)))

    ReplyDelete