Tuesday, March 29, 2011

Org dah mula jatuh hati.........................~


Tentulah pd rasa coklat yg sedap ni kan......Dlm nya ada Almond n cocoa..u will love it dear..TQ so much,nanti on thursday ni mama akan hantarkan untuk customer ni,next time order lah bnyk lg..Praline choc paling mudah nak buat,simple tp kalau pandai match colour they will look cool n expensive...hmmm.

Nak buat coklat ni ikut mood jugak,time2 Husna meragam,mama tak boleh nak fokus,tp Alhamdulillah kalau kita ikhlas buat keja niatkan kerana Allah,keja ni semua akan jd satu ibadah,tak pe lah walaupun anak2 blum besar dan belum pandai tlg2 kat dapur,tp hubby rajin bantu mama, kalau tak tlg buat coklat pun B tunggu tidokan husna..sampai kul 1 or 2 pagi pun B tunggu..TQ B.

1 comment:

  1. hi mama husna...kalau yg mcmni how much is the price?

    ReplyDelete